Share | Original® fermenteret frugt styrker immunsystemet

Share | Original® Plum Share | Pomelozzini® Shop Share Products

Filtrer

Naturmiddel mod forstoppelse

Forstoppelse er ubehageligt og rigtig mange danske bliver ramt af det på et tidspunkt i deres liv. Heldigvis findes der en god måde at løse dette problem på med Share Original naturmiddel mod forstoppelse. De fermenterede blommer fra Share Original stimulerer den normale tarmaktivitet, hjælper med at fremme fordøjelsen og fungerer som et naturligt middel mod forstoppelse i tarmene. Mælkesyrebakterierne i blommerne interagerer med dit immunsystem og hjælper til at styrke kroppens naturlige fordøjelse. Med den ekstremt høje mængde mælkesyrebakterier og enzymer, som den fermenterede blomme indeholder, reguleres tarmbakterierne tilbage til et normalt leje med lynets hast.

Med Share Originals blommer får du således et naturmiddel mod forstoppelse, som virker hurtigt og bidrager til din sundhed.

Hvad får jeg ud af at spise fermenterede frugter som Share I Original® Blomme og Share I Pomelozzini®, der er fuld af mikroorganismer og mælkesyrebakterier-probiotika?

Forbedrer tarmfunktionen, løser problemet med forstoppelse

Fremmer vægttab. Støtter slankekur

Fremmer aktiv afgiftning, og fjerner toksiner fra kroppen

Hjælper med at rense huden for acne og komedoner

Anti inflammatorisk

Beskytter aldring af huden og kroppen som helhed;

Renser blodet, sænker blodsukkeret

Rig på probiotika, organiske syrer, indeholder vitamin A, C, B, E, PP, pektin, enzymer og enzymer og makro- og mikroelementer;

Forbedrer mental og fysisk præstation;

Styrker immunsystemet;

Undertrykker udviklingen af patogene bakterier, vira og svampe i kroppen;

Deltager i opretholdelse af syre-base og osmotisk balance i lymfe, blod og intracellulær væske.

Share | Original® Plum Share | Pomelozzini®

Bedste middel mod forstoppelse

Share Originals naturmiddel mod forstoppelse er ikke blot 100% plantebaseret, det er også det bedste middel mod forstoppelse. Mælkesyrebakterierne i blommen minder meget om dem man finder i yoghurt bortset fra indholdet i vores fermenterede blommer er meget højere. Vores blommer indeholder samme mængde mælkesyrebakterier svarende til 50.000 kopper yoghurt. Det store indhold af sunde bakterier og enzymer giver en hurtig effekt på syre/base balancen i tarmen og igangsætter en hel del positive effekter som f.eks. på din fysiske vitalitet, dine blodværdier, en roligere søvn med mere.

  • 100% naturprodukt
  • Ingen nødder eller soja
  • Sukker & eddikefri

  • 100% vegansk produkt
  • Laktose & Glutenfri
  • Fri for kemikalier & konservering

Hjælp til vægttab

Detox din krop

Gendanner tarmfunktion

Styrker immunitet

Prøv Share Original mod forstoppelse og øget velvære

I vores online shop finder du flere forskellige former for naturmidler mod forstoppelse, som øger dit velvære i hverdagen. Vores fermenterede blommer fungerer som superfood og vil med garanti booste dit immunsystem og generelle helbred. De effektive mikroorganismer sætter gang i kroppen med det samme når den fermenterede blomme spises, og når fordøjelsen går i gang, kan din tilstand ikke undgå at blive bedre. Læs mere om vores naturmiddel mod forstoppelse her på siden og alle de positive effekter vores naturlige produkter har på din sundhed.

Hvad siger videnskaben (Kilde 1)

Fermenterede fødevarer er en vigtig del af kosten i mange kulturer, og over tid har det at fermentere, været forbundet med mange sundhedsmæssige fordele. På grund af dette, har fermenterings processen og de resulterende fermenterede produkter for nylig tiltrukket videnskabelig interesse.

De mikroorganismer, der bidrager til fermenteresprocessen, har for nylig været forbundet med mange sundhedsmæssige fordele, og derfor har disse mikroorganismer fået et andet fokus. Mælkesyrebakterier (LAB) har været nogle af de mest undersøgte mikroorganismer. Under fermenteringen syntetiserer disse bakterier vitaminer og mineraler. De producerer biologisk aktive peptider med enzymer som proteinase og peptidase og fjerner nogle ikke-næringsstoffer.

Forbindelser kendt som biologisk aktive peptider, der produceres af de bakterier, der er ansvarlige for fermentering, er også velkendte for deres sundhedsmæssige fordele. Blandt disse peptider har konjugerede linolsyre (CLA) en blodtrykssænkende virkning, exopolysaccharider udviser præbiotiske egenskaber, bakteriociner viser antimikrobielle virkninger, sfingolipider har anticarcinogene og antimikrobielle egenskaber, og bioaktive peptider udviser antioxidant, anti- mikrobiel, opioid antagonist, anti-allergifremkaldende og blodtrykssænkende virkning.

Som et resultat giver fermenterede fødevarer mange sundhedsmæssige fordele, såsom antioxidant, antimikrobiel, antisvampe, antiinflammatorisk, antidiabetisk og anti-aterosklerotisk aktivitet.

Share | Original® Plum Share | Pomelozzini®

Vil du være forhandler hos os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Ofte stillede spørgsmål

Se flere spørgsmål her Læs mere om produkterne