Glade kunder

Jeg led i mange år af en meget træg og hård mave og havde meget svært ved at komme af med afføringen, de par gange om ugen hvor det lykkedes. Jeg prøvede HUSK, magnesium, svesker m. m og lige meget hjalp det. For 3 mdr siden blev jeg anbefalet Share original, fermenterede abrikoser og siden har jeg ingen problemer haft. Jeg spiser 1stk inden sengetid og om morgenen har jeg afføring næsten på klokkeslæt.

– Birgitte B

Da jeg var ung og i fin form vejede jeg 70 kg. De sidste mange år har min vægt svinget mellem 79 og 82 kg. Jeg har gennemført flere slankekure, men aldrig fået vægten længere ned end til 76 kg. Der gik aldrig lang tid, før vægten kom tilbage på 79 -81 kg. Jeg synes det var hårdt og ikke sjovt, at følge disse slankekure.

Jeg spist Share – Original blomme hver i ca 7 måneder. Uden at ændre min kost (som er rimelig sund), faldt min vægt ganske langsomt. I september 2020 var vægten på 73 kg. Siden da har vægten holdt sig i niveauet 73 -74 kg. Så jeg oplever ikke det sædvanlige med, at vægen går tilbage til den høje vægt. Det er en behagelig måde at gå ned i vægt, som jeg kan anbefale.

– EBS

Filtrer

Vil du være forhandler hos os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Ofte stillede spørgsmål

Se flere spørgsmål her Læs mere om produkterne