Hvad kan Share | Original® Blomme gør for dig

Hvad kan den fermenterede blomme gøre for dig?

1. Tyktarm

Det er ikke rart, når tarmaktiviteten er nedsat på en måde, at forstoppelse opstår. Dette er en stor belastning, og det giver ubehagelige fornemmelser. Her kan de fermenterede blommer hjælpe med at der kommer mere balance i tarmfloraen, så forstoppelsen er væk
(man siger, hvis tyktarmen har det godt, har du det godt)!

2. Forstoppelse

Vores krop, og især dens fordøjelseskanalen har har det ikke altid sjovt. Hver dag akkumuleres mange hormoner og kemikalier gennem det du spiser, drikker og indånder. Hvad kan man gøre ved det?. Den fermenterede blomme, og dens specielle enzymer prøver at hjælpe dig med at få en sund tarmflora. En sund tarmflora betyder, at dit immunsystem styrkes, og den afgiftende virkning hjælper med at skylle toksiner ud af din krop.

3. Hudpletter

Når man er plaget af hudproblemer, er det værd at se nærmere på organismen. Det vides, at tarmen har stor indflydelse på hudens tilstand. Det er så at sige dets spejlbillede. Så hvis du bemærker, at din hud er uren, muligvis ledsaget af tarmproblemer, kan du være sikker på, at der er en forbindelse. Der er sandsynligvis for mange toksiner i din krop, der forårsager tarmbesvær. Som et resultat absorberes mineraler, vitaminer og sporstoffer ikke i tilstrækkelig grad fra din mad. Effekten af de fermenterede blommer kan hjælpe her. Efter nogen tid vil en renset tarm også have en synlig effekt på din hud. Hvis tarmen er sund og fungerer som den skal, vil der være færre pigmentpletter på huden og mindre neurodermatitis (kløe). Tarmen er af central betydning for distributionen af både nyttige og skadelige stoffer i blodbanen. Desværre tillader det også toksiner at komme ind i blodbanen, når der er problemer indeni.

4. Fødevare intolerance

Allergier er et udbredt fænomen, der rammer flere og flere mennesker. Nogle allergier er rettet mod fødevarekomponenter. Glutenintolerance er en af dem, og det er virkelig omfattende, da alt der indeholder hvede og andre korn, bliver et problem. Prøv at bringe din krop tilbage i balance med de fermenterede blommer. Lad frugterne hjælpe med at fjerne skadelige stoffer, rense tarmene og skabe betingelser for kolonisering af godartede tarmbakterier. Med lidt held, er dette nok til at stoppe allergirritationerne.

5. Syre – base balance

Vi har tendens til, at få for meget syre i vores krop hver dag, på grund af vores vestlige livsstil (stress, for kold mad, kulhydrat rig mad, kaffe osv.). Den fermenterede blomme hjælper os med, at omdanne denne overdreven surhed til en afbalanceret syre- base balance. I et alkalisk miljø, vil en sygdom have svært ved at slå sig ned. Derfor bør det være vores mål at modvirke for meget syre i kroppen.

6. Fysisk vitalitet

Da det er i tarmen, at beslutningen træffes, om de næringsstoffer, vitaminer, proteiner og sporstoffer, som vi indtager sammen med vores mad, også kan absorberes, er en sund tarm en af de vigtigste forudsætninger for optimal fysisk velvære og vitalitet.

7. Dårlige Blodværdier

Forhøjet blodtryk, blodsukker og blodlipidniveauer kan være uden for mærket. Hvad hvis du kunne forhindre problemer, før de overhovedet opstår? Hvis din mave er renset for toksiner, er det med til at forhindrer dårlige blodniveauer. Hvis giften ikke kan sætte sig i fordøjelseskanalen, kommer den ikke ind i blodbanen.

Forbedring af mentalt humør og psyke

Da psyke, humør og sind påviseligt også kan relateres til tarmfloraen, kan en renset tarm med et artsrig mikrobiom, bidrage til en forbedring af det mentale humør og psyke. Styr din mikrobiom nu med Share blomme.

Rolig søvn

Selvfølgelig hjælper en sund tarm og fordøjelse også, med at sikre en rolig og afslappet søvn. Share Blomme er den ideelle “godbid før sengetid” til dette
Vægttab, reduktion af fedtceller og fedtpuder
Først når cellen er fri for skadelige toksiner og 100% næret, er den klar til at frigive overflødige fedtceller. Ved at rense cellerne for toksiner, kan man således skabe betingelser for et sundt og bæredygtigt vægttab, og frigøre kroppen fra overflødige fedtceller på lang sigt.

Sport

Mælkesyre forårsaget af træning eller konkurrence, især indenfor udholdenheds sport eller styrkesport, kan reduceres hurtigere ved hjælp af den fermenterede blomme. Prøve det! Blødgjort i vand ved kropstemperatur kommer det endnu hurtigere ind i blodbanen og hjælper med at modvirke surhedsgrad og ømme muskler.

Symptomer efter overdreven alkoholforbrug

Har man festet hårdt? Mange kender den ubehag, som hyppigt kommer dagen efter. Et summende hoved og en sløv mave. Prøv den fermenterede blomme, det kan måske hjælpe her. Det stimulerer stofskiftet, så den skadelige alkohol nedbrydes hurtigere.

Fjernelse af lægemiddelrester

Antibiotika, kemoterapi, anæstetika samt andre lægemidler, kan sætte sig i kroppen. Her er det vigtigt at fjerne dem hurtigt fra kroppen. Den fermenterede blomme kan være en stor hjælp her.

Share | Original® blomme og dens urtebelægning

Den specielle urtebelægning inkluderer cassiafrø, morbærfrugt, yerba mate og gulerodsekstrakt. Samspillet mellem urter og frugt producerer koncentrerede næringsstoffer og enzymer. De har en stimulerende effekt på vores fordøjelsessystem. Afgiftning kan påbegyndes, og stofskiftet kan stimuleres. Vores tarmbakterier er reguleret af mange enzymer. Når den fermenterede blomme spises, og fordøjelsen går i gang, kan den generelle tilstand ikke undgå at blive bedre.

Hvis tarmen er sund, er personen sund!

Køb Share | Original® Blomme
Filtrer

Vil du være forhandler hos os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Ofte stillede spørgsmål

Se flere spørgsmål her Læs mere om produkterne