Share Aqua d‘Oro®

Gylden Vand

Share Aqua d‘Oro® er verdens første drik, der udelukkende er fremstillet af saften af gæret frugt og grøntsager. ”Det gyldne vand” indeholder ikke kun værdifulde antioxidanter, men også en række præbiotika, probiotika, enzymer og mikroorganismer, der har en særlig positiv effekt på tarmene. Dette gør Share Aqua d’Oro® til det ideelle supplement til vores SHARE® Original blommer og vores SHARE Pomelozzini®

De mest værdifulde ingredienser til dit velbefindende

Til vores ShareAqua d‘Oro® har vi samle de mest dyrebare frugter, urter, frø og ekstrakter fra den østlige og vestlige verden. Og vi ville ikke være SHARE® Original, hvis vi ikke havde gjort disse stoffer endnu mildere og lettere at fordøje gennem gæring / fermentering.
Tip fra vores ernæringseksperter: ShareAqua d‘Oro® understøtter din krop særligt blidt. Ikke desto mindre har det ifølge TCM, metabolisme- stimulerende egenskaber.

Vi anbefaler den lækker sunde drink, for eksempel efter træning, når du virkelig er udmattet. ShareAqua d‘Oro® yder et værdifuldt bidrag til regenerering og afsyring af stressede muskler.

Udviklet med og for naturen

Kunne vi fylde en drink som Share Aqua d‘Oro® i en aluminiumsdåse, en glas flaske eller en plastflaske? Aldrig! I stedet stoler vi på CartoCan®. En papkomposit “dåse”, der scorer med det mindst mulige økologiske fodaftryk. Dåsen er en innovativ tysk opfindelse og er lavet med pap fra Sverige.

Køb Share | Aqua d‘Oro®
Filtrer

Vil du være forhandler hos os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Ofte stillede spørgsmål

Se flere spørgsmål her Læs mere om produkterne