Share | Original® Blomme – Behandling og proces

Share-Original® Blomme – om indhold, frugten og behandling

Prunus-mumen eller den japanske abrikos fra den grønne blomme-familie udgør det vidunderlige grundlag for vores unikke fermenterede mad. Kvalitet vokser allerede på træet – kun frugter med den perfekte modenhedsgrad kan bruges til Share-Original®. De skal være intakte. Og de har også brug for den rigtige størrelse. Fordi kun de såkaldte “kejserlige frugter” (som de blev leveret udelukkende til den kejserlige familie) er gode nok til vores kunder. Det faktum, at frugterne vokser vildt fra et naturreservat (150 km2) er en bonus.

Efter 900 dages fermentering og hvile i sin egen frugtsaft, er de forvandlet til små enzym kraftværker på en helt naturlig måde – som er utrolig gavnligt for vores organisme. De er også fyldt med dyrebare mikroorganismer. Frugterne soltørres derefter kort, Herefter bliver det teknisk for første gang. I den internationalt certificerede produktion, vælges frugterne igen og belægges med udvalgte urter, der giver produkterne deres typiske mørke til lysebrune udseende. Emballeringen foregår derefter fuldautomatisk i en beskyttende atmosfære.

Urte belægning af Share-Original® Blomme – hvad gør det for dig?

Mulberry frugtpulver: Mulberry indeholder nogle vitaminer, herunder C vitamin, og antioxidanten resveratrol. Den indeholder også forskellige mineraler såsom kalium, calcium, magnesium, jern, zink og mangan. Pareblade: Parebladene indeholder koffein, theobrombin, theophyllin, tanniner og andre komponenter. Mate har en stimulerende virkning på centralnervesystemet og har en vanddrivende virkning.
Gulerodsextrakt: Vores krop kan behandle beta-caroten til vitamin A, hvorfor det ofte kaldes provitamin A. Blandt andet er vitamin A vigtigt for udviklingen af slimhinder og hudceller såvel som for den visuelle proces. Generelt fungerer carotenoiderne som antioxidanter, der fjerner skadelige frie radikaler.

Prunus mume også kaldet, Ume spiller en meget vigtig rolle i traditionel kinesisk medicin.

Det er især populært mod madforgiftning, træthed, fordøjelsesbesvær, køresyge, jernmangel og anæmi. Faktisk har ume-frugt meget at tilbyde. Den indeholder dobbelt så mange proteiner og mineraler som enhver anden frugt i samme plantefamilie. Deres høje indhold af calcium, jern og fosfor skiller sig også ud. Den japanske abrikos har en stærk alkaliserende virkning på kroppen. Indtagelse af 10 g af frugten, kan neutralisere syrer på 100 g indtaget sukker. På grund af denne kendsgerning, fik frugten tilnavnet “Dronning af alkaliske fødevarer”.

Køb hos: www.share-nordic.dk

Køb Share | Original® Blomme
Filtrer

Vil du være forhandler hos os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Ofte stillede spørgsmål

Se flere spørgsmål her Læs mere om produkterne