Share | Pomelozzini® – om behandling, frugten og proces

Citrus maxima også kendt som grapefrugt – kaldet pomelo, er den værdifulde originale citrusfrugt, som nu kun dyrkes i udvalgte regioner i verden.
Frugten dyrkes bæredygtig hos vores leverandør partnere.

Frugten og yderst attraktiv og en værdifuld base for vores Pomelozzini®. Efter at de fuldt modne frugter er høstet, knuses de straks og fermenteres omhyggeligt i 900 dage i deres egen frugtsaft. Alle værdifulde ingredienser i frugten bevares i denne fermenteringstid. Fermenteringen gør, at den forbedres med store mængder enzymer og mælkesyrebakterier samt andre mikroorganismer.

I produktionen, som er internationalt certificeret, dannes små praliner. Emballeringen foregår derefter fuldautomatisk i en beskyttende atmosfære.

Ligesom ethvert levende væsen er et unikt mirakel, er den menneskelige krop også et absolut mirakel af naturen. En ekstremt kompleks “maskine” og derudover er enhver krop også unik. Hvordan skal du finde regler eller indikationer om, hvad der er godt for den enkelte krop – individet? Med al kompleksiteten og mulighederne for nærmere inspektion, er der en simpel fællesnævner. Vær opmærksom på kvaliteten af den mad du spiser. Vær opmærksom på mængden. I de senere år har vi lært at være mere opmærksomme på os selv, at lytte til vores krops behov og reagere på dem. Det er bevist, at fermenterede fødevarer yder et værdifuldt bidrag til dette

Vores mikrobiom:

Indtil videre ved vi alt for lidt om interaktionen mellem vores krops egne celler og de mikroorganismer, der følger os gennem hele vores liv. Ifølge skøn fra forskellige undersøgelser, er antallet af “værelseskammerater” faktisk meget større, end antallet af vores egne kropsceller. Derfor er det vigtigt, at vi ikke huser dårlige eller skadelige organismer. Alle de fremskridt der er sket i vores moderne livsstil, har øget den gennemsnitlige levetid. Men mange medicinske fagfolk taler allerede om forarmelsen af mangfoldigheden af vores mikrobiom. Er det ikke skræmmende? Vi kan allerede se et fald i den oprindelige overflod af mikroorgamnismer. Det er helt op til os at bruge vores tids fremskridt, og kombinere det med sund fornuft og traditionel viden, fra øst og vest, for at danne en rimelig sund mikrobiom. Det er bevist, at fermenterede fødevarer yder et værdifuldt bidrag til dette.

Køb hos: www.share-nordic.dk

“Det er giftstoffer i tarmen, der gør folk syge, og for tidligt gamle og grimme. Dr. F.X. Mayr M.D. (1875 -1965)”

Køb Share | Pomelozzini®
Filtrer

Vil du være forhandler hos os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Ofte stillede spørgsmål

Se flere spørgsmål her Læs mere om produkterne