Share | Pomelozzini® – Mælkesyrebakterier fra Pomelozzini styrker immunsystemet.

Share | Pomelozzini® (kilde 2)

Da den fermenterede Pomelozzini ikke er varmebehandlet, tilføjer den levende mælkesyrebakterier til din krop. Mælkesyrebakterier er gode for kroppen og spiller en central rolle i vores helbred. Forskere ved universitetet i Leipzig har nu fundet ud af, at mennesker har en receptor på deres celler, der aktiveres af signaler fra mælkesyrebakterier fra fermenterede fødevarer. Det gør at mælkesyrebakterierne, der er i fermenterede fødevarer, interagere og styrker immunsystemet. (Kilde 2)

På grund af fermenteringen af Pomelozzini, er de værdifulde aktive mælkesyrebakterier tilgængelige i høj koncentration.
De kan være med til at absorbere toksiner i tarmene, rense slimhinden i mave -tarmkanalen, forbedre absorptionen af næringsstoffer og afhjælpe forstoppelse.

På grund af deres særlige aminosyrer, forhindres omdannelse af blodsukker til fedt i leveren og det kan bidrage til normale kolesterolniveauer. Det kan hjælpe med at modvirke processen med hudens ældning og støtte fast bindevæv. Specifikt kan det være med til at styrke funktionen af det kardiovaskulære system og det menneskelige immunsystem. Det kan også være med til at fremme den fysisk præstation og mentale kondition. Share I Pomelozzini® har er naturligt højt C-vitaminindhold. Share I Pomelozzini® er god til fed forbrænding

Ud over de store mængder C-vitamin, indeholder en Share I Pomelozzini® også store mængder calcium, kalium, magnesium og fosfat. 100g Share | Pomelozzini® har mellem 25 og 50 kcal. Det høje indhold af bitre bestanddele er også positivt, hvilket stimulerer tarmaktivitet. Basis grapefrugten er (pomelo) af højeste kvalitet, som er rig på essentielle olier, enzymer, mikroorganismer, vitaminer, især C-vitamin og vigtige bitre stoffer fra den vitaminrige skræl.
Skrællen knuses og fermenteres i 30 måneder. Endelig dannes små kugler”(kærligt kaldet “Pomelozzini”). De har en unik smagoplevelse, og de
giver vigtige fordele for tarmflora. Share I Pomelozzini® bliver også kaldet en “fedtbrænder”
Share I Pomelozzini® er en Vegansk, laktosefri, praline som er fremstillet af en naturlig frugt.

Køb Share | Pomelozzini®
Filtrer

Vil du være forhandler hos os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Ofte stillede spørgsmål

Se flere spørgsmål her Læs mere om produkterne