Superfood som supplement til livskvalitet

Superfood som supplement til livskvalitet

Hos Share-Original® tilbyder man bæredygtig mad i form af fermenterede frugter, der er af den højeste kvalitet og består af gode næringsstoffer. På den måde har du mulighed for at skabe en grobund for bedre fysisk og psykisk velvære gennem superfood.

Der er brug for Share-Original® og deres produkt. Langt de fleste oplever på et tidspunkt en hverdag, hvor pligter og gøremål bliver lidt for fyldestgørende, og det at passe på sig selv og få dyrket sine værdier bliver nedprioriteret.

Denne superfood skal være en hjælpende hånd i din søgen efter mere energi, velbehag og livskvalitet. Share | Original® Plum og Share | Pomelozzini® er et afbræk fra det trivielle med deres aura af wellness, og de er et skud af vitalitet med de koncentrerede næringsstoffer.

Share-Original-logo-309

Detaljeret og bæredygtig produktion

Share-Original® sikrer frugternes høje kvalitet ved at udvælge dem nøje, bearbejde dem nænsomt og lade dem gære i hele 30 måneder.

Frugterne høstes kun fra naturreservater i Japan og Taiwan med bakket landskab bestående af rødlig jord, hvor de har den bedste forudsætninger for at gro vildt og frit. Derudover sørger landmændene for at plukke dem med forsigtige bevægelser for at skade frugterne mindst muligt.

Det er ikke kun frugterne, der bliver behandlet med kærlighed. Landmændene arbejder under rimelige vilkår, hvor de belønnes for deres flotte arbejde i plantagerne. For at det kan lade sig gøre, overholder Share-Original® en passende pris på denne superfood.

Share | Pomelozzini®-1

Fysisk velvære i fokus

Produktionskæden er lang og detaljeret, men det er nødvendigt, for at Share-Original® kan levere de bedste fermenterede frugter på markedet og skabe bæredygtig mad.

De langsomme processer sørger for, at frugterne bliver en koncentreret bid af værdifulde enzymer, vitaminer, kostfibre og mikroorganismer, som for de fleste er essentielle for kroppen.

Filtrer

Vil du være forhandler hos os?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt

Ofte stillede spørgsmål

Se flere spørgsmål her Læs mere om produkterne